AddThis Social Bookmark Button
Free Dating

20 Questions AMD Style

posted 11/12/2008 11:16:26 AM |
20 kudosgive kudos what's this?
    report abuse
  theSkwirl

Just the first in many many more quizzy games to come.. play along! (I'll post the answers tomorrow morning)

1. What was my original name on AMD?

A) NachoBaby
B) Ponme
C) SeaHag

2. What was Ewe_Wish's original name?

A) In_Ewer_Dreams
B) Fuck_Ewe
C) lovestolaughalot

3. Who said, "Most of the men who complain that they can't get laid on AMD suffer from WLB syndrome"?

A) Ynot
B) Looking4Ever
C) Confuscious
D) Dominus

4. What does "WLB" stand for?

A) Whiney Little Bitch
B) Wimpy Little Boy
C) Weak Like Buttah

5. Who runs the church of the Blue Speedo?

A) Mother Superior
B) The Pope
C) Father Max

6. Who said, "Donuts are the answer?"

A) NachoBaby
B) Pudge the Pretty
C) Borty

7. Who was the very first Kudo Whore?

A) I be Dayna
B) I be Tammy
C) I be Treas

8. What 'great' liturature was the phrase "I be" taken from?

A) Riki Tiki Tavi
B) A spammer's Email
C) Dr. Seuss

9. Who doesn't give two shits and an apple?

A) Darkknightwalking
B) Dominus
C) Billy

10. Who wears shit kickers with spurs?

A) Lady Bootscooter
B) Ash
C) Sunshine

11. Who were the Pervian Nights tales written for?

A) All of Pervia
B) SuckerPunch
C) The R&R shack ladies

12. What was Lisa's role in the Pervian Nights?

A) Nekkid Dancing Girl
B) Cleaning Lady
C) R&R Shack Lady

13. How often will Ynot pull over?

A) Once but only for gasoline
B) nevvvvvvvverrrrrrrrrr!
C) When it gets too exciting for him to drive

14. Who won the AMD Best Butt contest?

A) Bandy
B) Whitecat
C) DKW

15. Who won the AMD Best Boobs contest?

A) Lisa46
B)gwenafar
C)dede54

16. Who chose the name The Busty Brigade?

A) Dominus
B) Gigglsprite
C) Sxze

17. Who invented the Nipple Enlarger?

A) Borty
B) Purple Prophet
C) Ronco

18. What does the dmb in dmbchick's name stand for?

A) Dumb
B) Dripped in my Britches
C) Dave Matthews Band

19. What does the 77 in Ynot's nic stand for?

A) The year he was born
B) you get 8 more
C) His chest measurement

20. Who gets all the cookies?

A) The Skwirl
B) The Skwirl DAMNIT
C) The Skwirl Already and Don't You Forget IT!

Copy & paste to friend: (Click inside box; Ctrl + C to copy; Ctrl + V to paste)

   read more blogs!

Blogs by theSkwirl:
A Public Apology
Seems to be the Week for it...
The Unblog
AMD Food Drive
Can We Tawk??
Prezidenchul Pardoning of the Turkeys
And the AMD Games Continue
Who's Who on AMD part 3
Who's Who on AMD part 2
Happy Birthday to Whapper!
Who are YOU?
AMD Who's Who
20 Questions AMD Style
Prezidenchul Veterans Day Blog
Prezidenchul Debate
D'jaever?
Prezidenchul Axxeptans Speeeeeeech!
And Now A Message From Our Sponsors
Kudzooo... bane or benefit?
A Letter From a Grumpy Skwirl
Ho'in is Hard Work!
All Your Kudos R Belong 2 Me!
A Kudo Whore's Work is Never Done!
One Dark Night... When the Moon is Full!
Maybe there is a Gawd afterall.


Comments:

post a comment!

Ewe_Wish

Nov 12 @ 11:25AM  
Wooo HOoo there is only one that i wasnt sure of and im almost positive i am right on it..............but i am going to wait to see what everyone answers ...........
lunanegra

Nov 12 @ 11:26AM  
1. B; 2.C;3.D;4. A;5.C;6.B?;7.B?;8. B;9.C;10.A;11. no clue;12. no clue;13.again,whut?;14. B;15.C?;16.no clue;17.C? i'm just playin;18.C;19.A,B,and C! lol

That was fun.
shellsmack

Nov 12 @ 11:42AM  
Hm I know some of them. Can I still be in the class?
bandengor

Nov 12 @ 11:49AM  
1.B
2.C
3.D
4.A
5.C
6.C
7.A
8.A
9.C
10.A
11.A
12.A
13.B
14.A (just a guess)
15.C
16.C
17.A
18.A
19.B
20.D (bandengor....write-in campaign)
Wordsofwit

Nov 12 @ 11:55AM  
I forfeit. Most of those questions involve blogging legacies from a couple of years ago of blogs, or blogging themes, that I didn't choose read at that time.
Ewe_Wish

Nov 12 @ 12:06PM  
I forfeit. Most of those questions involve blogging legacies from a couple of years ago of blogs, or blogging themes, that I didn't choose read at that time.
For every party..........there is a pooper.....party pooper... party pooper.......For every party there is a pooper....thats why we invited you.....(dedicated to WOW)
themama

Nov 12 @ 12:18PM  
I only know a couple of them..
So instead of guessing I am just gonna leave you a kudo...
mrknowuwell

Nov 12 @ 12:19PM  
nothing 4 the sheep lovers
Wordsofwit

Nov 12 @ 12:35PM  
For every party..........there is a pooper.....party pooper... party pooper.......For every party there is a pooper....thats why we invited you.....(dedicated to WOW)

To expand on this, perhaps about a year and a half ago, there was a lady named, I believe, gwenafar on here. She thought it would be fun to have an AMD almanac similar to those in high school. There was voting for certain titles like Ms congeniality, most likely to succeed, etc. I won biggest stick in the mud.
Sunshine79

Nov 12 @ 12:35PM  
Answers are in BOLD!

1. What was my original name on AMD?

A) NachoBaby
B) Ponme
C) SeaHag

2. What was Ewe_Wish's original name?

A) In_Ewer_Dreams
B) Fuck_Ewe
C) lovestolaughalot

3. Who said, "Most of the men who complain that they can't get laid on AMD suffer from WLB syndrome"?

A) Ynot
B) Looking4Ever
C) Confuscious
D) Dominus

4. What does "WLB" stand for?

A) Whiney Little Bitch
B) Wimpy Little Boy
C) Weak Like Buttah

5. Who runs the church of the Blue Speedo?

A) Mother Superior
B) The Pope
C) Father Max

6. Who said, "Donuts are the answer?"

A) NachoBaby
B) Pudge the Pretty
C) Borty

7. Who was the very first Kudo Whore?

A) I be Dayna
B) I be Tammy
C) I be Treas

8. What 'great' liturature was the phrase "I be" taken from?

A) Riki Tiki Tavi
B) A spammer's Email
C) Dr. Seuss

9. Who doesn't give two shits and an apple?

A) Darkknightwalking
B) Dominus
C) Billy

10. Who wears shit kickers with spurs?

A) Lady Bootscooter
B) Ash
C) Sunshine

11. Who were the Pervian Nights tales written for?

A) All of Pervia
B) SuckerPunch
C) The R&R shack ladies

12. What was Lisa's role in the Pervian Nights?

A) Nekkid Dancing Girl
B) Cleaning Lady
C) R&R Shack Lady

13. How often will Ynot pull over?

A) Once but only for gasoline
B) nevvvvvvvverrrrrrrrrr!
C) When it gets too exciting for him to drive

14. Who won the AMD Best Butt contest?

A) Bandy
B) Whitecat
C) DKW

15. Who won the AMD Best Boobs contest?

A) Lisa46
B)gwenafar
C)dede54

16. Who chose the name The Busty Brigade?

A) Dominus
B) Gigglsprite
C) Sxze

17. Who invented the Nipple Enlarger?

A) Borty
B) Purple Prophet
C) Ronco

18. What does the dmb in dmbchick's name stand for?

A) Dumb
B) Dripped in my Britches
C) Dave Matthews Band

19. What does the 77 in Ynot's nic stand for?

A) The year he was born
B) you get 8 more
C) His chest measurement

20. Who gets all the cookies?

A) The Skwirl
B) The Skwirl DAMNIT
C) The Skwirl Already and Don't You Forget IT!
rescueremedy

Nov 12 @ 12:39PM  
I`m going to cheat ......



i agree w/ all of the answer that Sunshine picked
belle1010

Nov 12 @ 12:43PM  
There was only one i was not sure of too, but L4E knew the answer. I can't answer them in good conscious now cuz that would be cheating . I'm curious to see how many people actually know the answers
Ewe_Wish

Nov 12 @ 12:44PM  
i agree w/ all of the answer that Sunshine picked
But...But....But...Sunshine has some of them wrong.........
beefygoblin

Nov 12 @ 12:52PM  
Nacho...we loves ya. But nono more greenies for you .


Lisa46

Nov 12 @ 12:52PM  
shit!!

1-B, 2-C, 3-D,4-A, 5-C, 6-B, 7-A, 8-B, 9-C, 10-A, 11-A, 12-B, 13-B, 14-A, 15-A 16-C, 17-A, 18-A,19-B, 20- C

What do i win?????
theSkwirl

Nov 12 @ 12:59PM  
Yup, so far Lisa is in the lead with only 4 incorrect answers.. bandy has 8 and poor dear Luna.. I think she missed that class. Sunshine and RR have 5 wrong. Keep tryin dolls and dudes.. hard to remember all that stuff isn't it?

theSkwirl

Nov 12 @ 1:00PM  
Thanks for lookin out for me Beefy. I'll stay away from those Greenies.
bandengor

Nov 12 @ 1:02PM  
Yup, so far Lisa is in the lead with only 4 incorrect answers.. bandy has 8 and poor dear Luna.. I think she missed that class. Sunshine and RR have 5 wrong. Keep tryin dolls and dudes.. hard to remember all that stuff isn't it?


Is that 8 right answers?
theSkwirl

Nov 12 @ 1:07PM  
no bandy babay you have 12 correct and 8 incorrect.
lunanegra

Nov 12 @ 1:17PM  
poor dear Luna.. I think she missed that class.

Yeah,story of my academic history I was only here for two of the eight year AMD history,so I missed a lot.
DarkKnightWalking

Nov 12 @ 1:33PM  
1. What was my original name on AMD?

B) Ponme

2. What was Ewe_Wish's original name?

C) lovestolaughalot

3. Who said, "Most of the men who complain that they can't get laid on AMD suffer from WLB syndrome"?

D) Dominus

4. What does "WLB" stand for?

A) Whiney Little Bitch

5. Who runs the church of the Blue Speedo?

C) Father Max

6. Who said, "Donuts are the answer?"

B) Pudge the Pretty

7. Who was the very first Kudo Whore?

B) I be Tammy

8. What 'great' liturature was the phrase "I be" taken from?

A) Riki Tiki Tavi


9. Who doesn't give two shits and an apple?

C) Billy

10. Who wears shit kickers with spurs?

A) Lady Bootscooter

11. Who were the Pervian Nights tales written for?

A) All of Pervia

12. What was Lisa's role in the Pervian Nights?

B) Cleaning Lady

13. How often will Ynot pull over?

C) When it gets too exciting for him to drive

14. Who won the AMD Best Butt contest?

A) Bandy

15. Who won the AMD Best Boobs contest?

C)dede54

16. Who chose the name The Busty Brigade?

C) Sxze

17. Who invented the Nipple Enlarger?

B) Purple Prophet


18. What does the dmb in dmbchick's name stand for?

C) Dave Matthews Band

19. What does the 77 in Ynot's nic stand for?

A) The year he was born


20. Who gets all the cookies?

A) The Skwirl
B) The Skwirl DAMNIT
C) The Skwirl Already and Don't You Forget IT!
ThePurpleProphet

Nov 12 @ 1:39PM  
1. A
2. C
3. D
4. A
5. C
6. B
7. C
8. A
9. C
10. A
11. A
12. B
13. A
14. C
15. C
16. C
17. A
18. C
19. B
20. D, all of the above
max49

Nov 12 @ 2:19PM  
Damn this is hard but here goes....

1. What was my original name on AMD?

A) NachoBaby


2. What was Ewe_Wish's original name?

C) lovestolaughalot

3. Who said, "Most of the men who complain that they can't get laid on AMD suffer from WLB syndrome"?

D) Dominus

4. What does "WLB" stand for?

B) Wimpy Little Boy


5. Who runs the church of the Blue Speedo?

A) Mother Superior
B) The Pope
C) Father Max.....Damn I should know this one but it escapes me right now. I guess I'll have to have a 5th on this one...I mean take the 5th..."hiccup".

6. Who said, "Donuts are the answer?"

A) NachoBaby

7. Who was the very first Kudo Whore?

A) I be Dayna

8. What 'great' liturature was the phrase "I be" taken from?

C) Dr. Seuss..."hiccup"

9. Who doesn't give two shits and an apple?

C) Billy

10. Who wears shit kickers with spurs?

A) Lady Bootscooter


11. Who were the Pervian Nights tales written for?

A) All of Pervia


12. What was Lisa's role in the Pervian Nights?

B) Cleaning Lady


13. How often will Ynot pull over?

B) nevvvvvvvverrrrrrrrrr!


14. Who won the AMD Best Butt contest?

A) Bandy


15. Who won the AMD Best Boobs contest?

B)gwenafar


16. Who chose the name The Busty Brigade?

C) Sxze

17. Who invented the Nipple Enlarger?

A) Borty

18. What does the dmb in dmbchick's name stand for?

C) Dave Matthews Band before she Dripped in my Britches...I mean Dripped in HER Britches.


19. What does the 77 in Ynot's nic stand for?

A) The year he was born

20. Who gets all the cookies?

A) The Skwirl
B) The Skwirl DAMNIT
C) The Skwirl Already and Don't You Forget IT!
rescueremedy

Nov 12 @ 2:21PM  
1.b
2. c
3. d
4.a
5.c
6.b
7.b
8.c
9.c
10.a
11.a
12.b
13.b
14.a
15.c
16.b
17.b
18,c
19.a
20.all of them .......MMMMAAUUH!! (evil laugh )
rescueremedy

Nov 12 @ 2:26PM  
But...But....But...Sunshine has some of them wrong.........

But ...but ....but .....i don`t know all the answers as i was not here when some of this was done and said ....


Are you happy i did take a stab at it tho and now i`ll get 1 right
Looking4ever

Nov 12 @ 2:31PM  
1. B
2. C (wasn't she lookingforfun or something like that too? ...I remember the mouse in the inner tube!)
3. D
4. A
5. C
6. B
7. B
8. B
9. C
10. A
11. B (and where is she? )
12. B
13. B
14. A (Hubba Hubba! )
15. B
16. B
17. A (the creator of all things deviant!
18. C
19. B
20. A, B & C
BlueEyes708

Nov 12 @ 3:54PM  
. What was my original name on AMD?

A) NachoBaby


2. What was Ewe_Wish's original name?
C) lovestolaughalot

3. Who said, "Most of the men who complain that they can't get laid on AMD suffer from WLB syndrome"?
D) Dominus

4. What does "WLB" stand for?
B) Wimpy Little Boy


5. Who runs the church of the Blue Speedo?
C) Father Max

6. Who said, "Donuts are the answer?"
B) Pudge the Pretty


7. Who was the very first Kudo Whore?
C) I be Treas

8. What 'great' liturature was the phrase "I be" taken from?
B) A spammer's Email


9. Who doesn't give two shits and an apple?
C) Billy

10. Who wears shit kickers with spurs?
A) Lady Bootscooter


11. Who were the Pervian Nights tales written for?
A) All of Pervia


12. What was Lisa's role in the Pervian Nights?

A) Nekkid Dancing Girl
B) Cleaning Lady
C) R&R Shack Lady

13. How often will Ynot pull ovee
B) nevvvvvvvverrrrrrrrrr!


14. Who won the AMD Best Butt contest?
C) DKW

15. Who won the AMD Best Boobs contest?
A) Lisa46


16. Who chose the name The Busty Brigade?
A) Dominus


17. Who invented the Nipple Enlarger?
A) Borty


18. What does the dmb in dmbchick's name stand for?
A) Dumb

19. What does the 77 in Ynot's nic stand for?
B) you get 8 more


20. Who gets all the cookies?
C) The Skwirl Already and Don't You Forget IT!
keepinganeyeout

Nov 12 @ 4:02PM  
I'm still green behind the ears so dont ask me
I will drop this Kudzo in the plate by the door on my way out
casuallylooking

Nov 12 @ 7:03PM  
This was a really good idea, Sam.

I know for sure who the first kudo whore was..........

And here's a green cookie, cause.....
20. Who gets all the cookies?

A) The Skwirl
B) The Skwirl DAMNIT
C) The Skwirl Already and Don't You Forget IT!
D.) ALL of the above..........
ynot7769

Nov 12 @ 7:28PM  
ok i'll take a stab at this.... the mrs lurked so long she knows most of these...maybe more then me.....

1. What was my original name on AMD?

A) NachoBaby
B) Ponme
C) SeaHag

2. What was Ewe_Wish's original name?

A) In_Ewer_Dreams
B) Fuck_Ewe
C) lovestolaughalot

3. Who said, "Most of the men who complain that they can't get laid on AMD suffer from WLB syndrome"?

A) Ynot
B) Looking4Ever
C) Confuscious
D) Dominus

4. What does "WLB" stand for?

A) Whiney Little Bitch
B) Wimpy Little Boy
C) Weak Like Buttah

5. Who runs the church of the Blue Speedo?

A) Mother Superior
B) The Pope
C) Father Max

6. Who said, "Donuts are the answer?"

A) NachoBaby
B) Pudge the Pretty
C) Borty

7. Who was the very first Kudo Whore?

A) I be Dayna
B) I be Tammy
C) I be Treas

8. What 'great' liturature was the phrase "I be" taken from?

A) Riki Tiki Tavi
B) A spammer's Email
C) Dr. Seuss

9. Who doesn't give two shits and an apple?

A) Darkknightwalking
B) Dominus
C) Billy

10. Who wears shit kickers with spurs?

A) Lady Bootscooter
B) Ash
C) Sunshine

11. Who were the Pervian Nights tales written for?

A) All of Pervia
B) SuckerPunch
C) The R&R shack ladies

12. What was Lisa's role in the Pervian Nights?

A) Nekkid Dancing Girl
B) Cleaning Lady
C) R&R Shack Lady

13. How often will Ynot pull over?

A) Once but only for gasoline
B) nevvvvvvvverrrrrrrrrr!
C) When it gets too exciting for him to drive

14. Who won the AMD Best Butt contest?

A) Bandy
B) Whitecat
C) DKW

15. Who won the AMD Best Boobs contest?

A) Lisa46
B)gwenafar
C)dede54

16. Who chose the name The Busty Brigade?

A) Dominus
B) Gigglsprite
C) Sxze

17. Who invented the Nipple Enlarger?

A) Borty
B) Purple Prophet
C) Ronco

18. What does the dmb in dmbchick's name stand for?

A) Dumb
B) Dripped in my Britches
C) Dave Matthews Band

19. What does the 77 in Ynot's nic stand for?

A) The year he was born
B) you get 8 more
C) His chest measurement

20. Who gets all the cookies?

A) The Skwirl
B) The Skwirl DAMNIT
C) The Skwirl Already and Don't You Forget IT!

bold highlights are da' answers
clickedanad2

Nov 12 @ 8:09PM  
they got guesses
I got
kudos - nuttzzzzzzzz
and chocolate
I win - right ? ? ? ? ?
whisperingcomet

Nov 12 @ 8:17PM  
You have out done yourself....great blog....
sugarnspice005

Nov 12 @ 8:25PM  
1.B
2.C
3.D
4.A
5.C
6.B
7.A
8.B
9.C
10.A
11.A
12.A
13.B
14.A
15.C
16.B
17.B
18.C
19.B
20.C!!!!!!!

and dammit!! here's your cookie!!!!
alybai42

Nov 12 @ 8:32PM  
1.B
2.C
3.D
4.A
5.C
6.B
7.A
8.B
9.B
10.A
11.A
12.B
13.B
14.A
15.C
16.C
17.A
18.A
19.B
20.THE SKWIRL



alybai42

Nov 12 @ 8:44PM  
Forgot to tell you I left you a kudo...
theSkwirl

Nov 12 @ 10:20PM  
The Prez of Vice is in the lead so far! He only missed ONE!!!!
Blueyesprkln

Nov 12 @ 10:41PM  
Here's your kudo, and I think I missed two, but as of yet I'm not sure. I'll wait for the answers. lol Great quiz. Can't wait for the others.
ynot7769

Nov 13 @ 5:38AM  
The Prez of Vice is in the lead so far! He only missed ONE!!!!

don't tell...da' mrs helped oh...with the answers to the quiz too............
tassie1

Nov 13 @ 7:33AM  
but ,but
but nobody said there was going to be a test today and i can only remember about half of them
does this mean I have to stand in that damn corner and wear that dunce hat again ?
and how come its got my name wrote on it anyway
theSkwirl

Nov 13 @ 9:33AM  
1. What was my original name on AMD?

A) NachoBaby
(B) Ponme ~ and no it's not Pee On Me
C) SeaHag

2. What was Ewe_Wish's original name?

A) In_Ewer_Dreams
B) Fuck_Ewe
(C) lovestolaughalot~ Ewe_Wish is easier to spell! I think that Fuck_Ewe came in second in the name her contest.

3. Who said, "Most of the men who complain that they can't get laid on AMD suffer from WLB syndrome"?

A) Ynot
B) Looking4Ever
C) Confuscious
(D) Dominus~ smart man that Big D!

4. What does "WLB" stand for?

(A) Whiney Little Bitch~ that's right bitch.. take it.

B) Wimpy Little Boy
C) Weak Like Buttah

5. Who runs the church of the Blue Speedo?

A) Mother Superior
B) The Pope
(C) Father Max ~ Or maybe Father Maxie's Panties!

6. Who said, "Donuts are the answer?"

A) NachoBaby
(B) Pudge the Pretty ~but I'm not sure we ever heard the question?
C) Borty

7. Who was the very first Kudo Whore?

(A) I be Dayna ~ She whored first.. the rest is history!
B) I be Tammy
C) I be Treas

8. What 'great' liturature was the phrase "I be" taken from?

A) Riki Tiki Tavi
(B) A spammer's Email~I can't remember if she got it or Y did..
C) Dr. Seuss

9. Who doesn't give two shits and an apple?

A) Darkknightwalking
B) Dominus
(C) Billy (or so he says)

10. Who wears shit kickers with spurs?

(A) Lady Bootscooter~ others might have boots.. but LBS takes NAMES!

B) Ash
C) Sunshine

11. Who were the Pervian Nights tales written for?

A) All of Pervia
(B) SuckerPunch~ She told me her mommy never told her bedtime stories.. I hadda make up for that lack.
C) The R&R shack ladies

12. What was Lisa's role in the Pervian Nights?

A) Nekkid Dancing Girl
(B) Cleaning Lady~ hand that babe a broom and watch her goooooo~
C) R&R Shack Lady

13. How often will Ynot pull over?

A) Once but only for gasoline
(B) nevvvvvvvverrrrrrrrrr!~ The Mrs. confirms
C) When it gets too exciting for him to drive

14. Who won the AMD Best Butt contest?

(A) Bandy~ have you seen that thing????
B) Whitecat
C) DKW

15. Who won the AMD Best Boobs contest?

A) Lisa46
(B)gwenafar~ yup gwenny won.. course she voted for herself at least five times.. the other two ladies tied for biggest!
C)dede54

16. Who chose the name The Busty Brigade?

A) Dominus
(B) Gigglsprite~Dani of the Double H's named us.
C) Sxze

17. Who invented the Nipple Enlarger?

(A) Borty ~ Professor Bort to the rescue..course mine never got here.
B) Purple Prophet
C) Ronco

18. What does the dmb in dmbchick's name stand for?

A) Dumb
B) Dripped in my Britches
(C) Dave Matthews Band~ No wonder she thinks y'all have it in for her.

19. What does the 77 in Ynot's nic stand for?

A) The year he was born
(B) you get 8 more~ oh pleeeeeeeeeeeeeease sir may I have another?
C) His chest measurement

20. Who gets all the cookies?

(A) The Skwirl
(B) The Skwirl DAMNIT
(C) The Skwirl Already and Don't You Forget IT! duh~!
Looking4ever

Nov 13 @ 10:14AM  
Hey, check my score again...I think I tied with the Prez of Vice...and I didn't have a Mrs. (or Mr, for that mattter) helping me! LOL
theSkwirl

Nov 13 @ 10:31AM  
Yup Yup... the winners of this game are L4E and Ynot n the Mrs.. they both only missed one answer.

You don't win any great prizes but .. it was fun huh? New game tomorrow!
Ewe_Wish

Nov 13 @ 10:34AM  
(C) lovestolaughalot~ Ewe_Wish is easier to spell! I think that Fuck_Ewe came in second in the name her contest.
i believe your right.......but when Auntie Elena comes back around you know she will call me by the nickname she gave me .......Ewe_Bitch....

(B) A spammer's Email~I can't remember if she got it or Y did..
Y got the email and talked to I be Monica on messenger and I wrote the blog........


14. Who won the AMD Best Butt contest?

(A) Bandy~ have you seen that thing????
I still have the pictures.......

Oh....and Looking4ever.....i was looking4funat45 just prior to being ewe_wish but it wasnt my original name.....


excellent job by everyone......

alybai42

Nov 13 @ 10:34AM  
I got 5 wrong.
dmbchick420

Nov 13 @ 10:45AM  
Dave Matthews Band~ No wonder she thinks y'all have it in for her.

Yeah...no shit right? I only think a couple people have it in for me...and I say fuck 'em .....and in the words of Forrest Gump....that's all I have to say about that
casuallylooking

Nov 13 @ 10:57AM  
Good game. Sam. Waiting for the next one...

I know some people don't agree, they think everything about this site should revolve completely around sex, but I think it was more interesting here when we did have some of the games going. Everyone had a chance to get to know each other a little better and have a few laughs in the meantime..At no ones expense.
Just MY opinion...
sundance64

Nov 13 @ 11:10AM  
I promise I didn't cheat!!

1. What was my original name on AMD?

A) NachoBaby
B) Ponme
C) SeaHag

2. What was Ewe_Wish's original name?

A) In_Ewer_Dreams
B) Fuck_Ewe
C) lovestolaughalot

3. Who said, "Most of the men who complain that they can't get laid on AMD suffer from WLB syndrome"?

A) Ynot
B) Looking4Ever
C) Confuscious
D) Dominus

4. What does "WLB" stand for?

A) Whiney Little Bitch
B) Wimpy Little Boy
C) Weak Like Buttah

5. Who runs the church of the Blue Speedo?

A) Mother Superior
B) The Pope
C) Father Max

6. Who said, "Donuts are the answer?"

A) NachoBaby
B) Pudge the Pretty
C) Borty

7. Who was the very first Kudo Whore?

A) I be Dayna
B) I be Tammy
C) I be Treas

8. What 'great' liturature was the phrase "I be" taken from?

A) Riki Tiki Tavi
B) A spammer's Email
C) Dr. Seuss

9. Who doesn't give two shits and an apple?

A) Darkknightwalking
B) Dominus
C) Billy

10. Who wears shit kickers with spurs?

A) Lady Bootscooter
B) Ash
C) Sunshine

11. Who were the Pervian Nights tales written for?

A) All of Pervia
B) SuckerPunch
C) The R&R shack ladies

12. What was Lisa's role in the Pervian Nights?

A) Nekkid Dancing Girl
B) Cleaning Lady
C) R&R Shack Lady

13. How often will Ynot pull over?

A) Once but only for gasoline
B) nevvvvvvvverrrrrrrrrr!
C) When it gets too exciting for him to drive

14. Who won the AMD Best Butt contest?

A) Bandy
B) Whitecat
C) DKW

15. Who won the AMD Best Boobs contest?

A) Lisa46
B)gwenafar
C)dede54

16. Who chose the name The Busty Brigade?

A) Dominus
B) Gigglsprite
C) Sxze

17. Who invented the Nipple Enlarger?

A) Borty
B) Purple Prophet
C) Ronco

18. What does the dmb in dmbchick's name stand for?

A) Dumb
B) Dripped in my Britches
C) Dave Matthews Band

19. What does the 77 in Ynot's nic stand for?

A) The year he was born
B) you get 8 more
C) His chest measurement

20. Who gets all the cookies?

A) The Skwirl
B) The Skwirl DAMNIT
C) The Skwirl Already and Don't You Forget IT!
Lisa46

Nov 13 @ 12:22PM  
that was fun and I liked it!

slips another cookie under the pile of nutz

free dating | mission statement | testimonials | safety warning | report abuse | safe list | privacy | legal | 2257 | advertise | link to us

© Copyright 2000-2014 Online Singles, LLC.
OS-WEB01
20 Questions AMD Style